Datum objave: 16. listopada 2024.
Kategorija: Nekategorizirano

Dani kruha u područnoj školi

Dane kruha, simbol zajedništva i zahvalnosti za sve blagodati koje nam zemlja pruža, u područnoj školi u Podcrkavlju obilježili smo 15. listopada.

Obilježavanje je počelo priredbom u školskoj dvorani na temu jeseni i vrijednosti kruha. Učenici 2.d, 3.c, 5.c i 7.d razreda izveli su recitacije, Mali zbor je izveo pjesmice, a učenici 4.c razreda igrokaz.

Nakon priredbe, naš vjeroučitelj Robert Čabraja blagoslovio je jelo te su učenici mogli donirati simbolične iznose za slastice koje su pripremili učenici razredne nastave. Izbor je bio velik, od domaćih kolača do slanih grickalica. Sav prihod od donacija ove je godine namijenjen za humanitarne svrhe.

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u organizaciji i realizaciji ovog događaja, posebno roditeljima koji su se angažirali u pripremi kolača. Radujemo se sljedećem obilježavanju Dana kruha i novim aktivnostima koje će dodatno povezati našu školsku zajednicu.

Kako nam je bilo možete pogledati u galeriji fotografija i videozapisima.

Pročitajte još

Dani kruha

Dani kruha

Dana 16. listopada uz župnikov blagoslov, pjesmu, recitacije i igrokaz tradicionalno smo obilježili Dane kruha i u matičnoj školi. Učenici razredne nastave izložili su razne domaće pekarske proizvode, a nakon priredbe prisutni učenici i djelatnici škole mogli su ih...

Predstava Raspucavanje

Predstava Raspucavanje

Dana 14. listopada u područnoj školi i 15. listopada u matičnoj školi, u sklopu preventivne kampanje, izvedena je predstava “Raspucavanje” u produkciji Kazališta Lutonjica Toporko u suradnji s Hrvatskim nogometnim savezom i Ministarstvom obrazovanja kao partnerom...

Skip to content